Tag Question by Aienie








First of all, HAPPY NEW YEAR! Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one,  ?  I wish you Happy New Year from the bottom of my heart. May Allah give you happiness and strength to overcome your past year failures. Amin~




I got tag again!  Thank You~ 고맙습니다~ Kali ni, Lulu di tag oleh Aienie


Belanja gambar Luhan satu. Cute tak? Ooopss, sorry Luhan. Jangan marah I tau sebab panggil you cute. Handsome tak? 

......

......

......

Ok, no answer. Macam lari tajuk je ni. Daripada ' Tag Question by Aienie ' kepada ' Luhan, handsome tak? ' . ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ >< Lulu memang suka merapu. Inilah akibatnya kalau suka makan ikan kerapu. Uish, siapa yang tak suka ikan kerapu. Nak-nak kalau masak tiga rasa. Meleleh saliva nanti. 

Okay, kembali kepada tajuk. Miss Aienie bagi 10 soalan for me to answer it. Let's check it out!^^

1. What is memorable things you did in 2015?
2. Did you like to tell a stranger your full name? Why?
3. How does Kpop influence you?
4. Did Kpop effect your schedule of life?
5. What do you get from Kpop?
6. The most thing you don't want to give up...
7. Second thought of my blog? #noliesinclude
8. Do you want to meet me if someday I want to?
9. Name one thing that you really want so badly?
10. Last but not least, guess my age?



Here we go!^^


1. Soalan ni... ermmm.. boleh tahan susah. Sebab yang pertama, terlalu banyak perkara yang berlaku pada tahun 2015. Gembira, sedih, marah~ ermm. Besides that, Lulu lupa. Hihi~ But, bagi Lulu melancong dengan keluarga lah satu-satunya perkara yang tidak akan Lulu lupakan. Selama-lamanya.


2. No. Even stranger tu perempuan. Sebab kadang-kadang Lulu suka jadi seorang yang penuh misteri. 


3. Sepupu Lulu yang menarik Lulu ke alam Kpop mula-mula. Tambahan pula, Lulu ada kawan yang minat Kpop. Lagi besarlah pengaruhnya. *Masa sekolah rendah je lah. Naik sekolah menengah dah kurang sikit. Sikit je* But, I'm still a kpopper! XD


4. Sikit. Disebabkan Kpop, Lulu tak boleh concentrate. Sekarang, Alhamdullilah dah boleh concentrate sikit. 


5. Apa yang Lulu dapat daripada Kpop ialah Lulu boleh baca bahasa mereka. Baca sahaja ma~ I tak faham maksudnya. Banyak lagi nak bagi tahu bagi soalan ni. Tapi cukup sampai tu je lah, erk? XD


6. Berusaha menjadi seorang yang berguna untuk keluarga dan negara ^^


7. Tbh, your blog is too cute. And simple. Semua blog kpoppers yang Lulu jumpa, semua kiut miut


8. Insha Allah :)


9. Ala~ satu je? Ermm. Lemme think bout it. Mmm. Aigoo~ My brain dah blank. *keluar mentol atas kepala* My parent tak pernah bagi saya beli barangan online. So, saya nak sangat beli Kpop stuff di Instagram. T^T


10. Mwo~? How would I know? Mmmm. 20? 


That's my answer. Malam-malam memang otak Lulu cepat blank. Semua orang macam tu kan? Atau Lulu je? 

I'm not going to make another questions sebab Lulu dah rindu kat katil Lulu. Cukuplah setakat Lulu jawab soalan ye. Good night, everyone~! 

Katil, kau tunggu, Lulu datang! Muah! 




HAPPY NEW YEAR 2016 






p/s : Minah merapu dah nak tidur. Good night^^






No comments:

Post a Comment