Because I'm so BORED

Assalammualaikum

Cuti sekolah korang semua buat apa? Ada plan nak bercuti ke luar negara? Kalau ada, jangan lupa belikan Kookie souvenirs , kay? Hoho kenal pun tidak. 

p/s : Kalau korang nak belikan jugak pun tak ada masalah. Lagi Kookie suka! Hahaha

Bosan pulak malam-malam macam ni. Tak tahu nak buat aktiviti apa untuk malam. Nak baca buku, semua buku sudah kemas dan letak kat atas siling. Preparing untuk banjir. Harap-haraplah tahun ni tak banjir. Huhu~ T^T

Nasib baiklah, Kookie jumpa satu idea untuk menghilangkan rasa bosan yang melanda Kookie ni. Kookie mengedit gambar!^^ Biarlah tak cantik ke tak kreatif ke, asalkan rasa bosan hilang. Nak tengok tak? Janji tau, jangan gelak.



Tada!!

Tak cantik, kan? Hihi. I know. >< Kookie cuma nak hilangkan rasa bosan je. Tapikan, main edit-edit gambar ni, letih jugak, kan? Kookie rasa letih lepas edit gambar. Ayok Kookie ni. Edit gambar je kut. Bukannya, angkat batu-bata atau something else yang berat. Choi!

p/s : Jangan layan Kookie malam ni. Disebabkan bosan, Kookie meroyan. Wakaka. Maafkan Kookie
Sampai sini je lah kot Kookie tulis. Kookie tak pandai nak tulis panjang berjela-jela gitu. Uish! Bilalah Kookie boleh tulis post panjang-panjang. Cuti sekolah ni mungkin Kookie habiskan dengan :

1. Tonton drama : Kiss Me, Love Me if You Dare, The Village : Achiara Secret

2. Blogging

3. Baca novel

4. Buat kerja cuti terancang

5. Ulang kaji

Terpaksa lah kot ulang kaji melalui Internet T^T


Tambahan : Shawn Mendes is too hot *love love love*










No comments:

Post a Comment