Luahan hatiku


Assalammualaikum.. Always Smile,okey :) ..Dah lama Jihah tak update blog Jihah ni...Rindu nye kat blog Jihah ni..Rindu nyew rindu nyew..Jihah sibuk dengan program PASCA kat sekolah sebab tu lah takde mase nak update blog ni *macamlah korang tanye kan?*..hahah..whatever la..Tinggal 2 minggu lagi Jihah nak tahu result UPSR Jihah..And baru-baru ni Jihah mimpi Jihah dapat 4A 1B..Debarnye Jihah..Adakah Jihah akan menangis kegembiraan atau menangis kesedihan?Ya Allah,tabahkanlah hatiku ini dan cekalkanlah hatiku ini,Ya Allah..*Emo kejap* .. T^T..

Semua orang mahu 5A kan?*Tahun 6 only*..Am I right? Ya,semua orang mahukan 5A..Semua orang mahu banggakan ibu bapa mereka dengan memberi mereka keputusan yang cemerlang such as kita dapat 5A in UPSR..Gembiranye mereka bukan kepalang..So,sebab itulah Jihah mahu yang terbaik untuk ibu bapa Jihah..Jihah sayang my beloved family..*grup famili Jihah*..Hahha..Bagi semua tahun 6 Jihah doakan yang terbaik untuk korang and korang perlulah berdoa yang terbaik juga untuk Jihah...Okay lah, Jihah nak tengok tv lu..Atas 'Always Smile' kat bawah, entahlah..Bye and Assalammualaikum..

p/s:Jangan kecewakan harapan kedua-dua ibu bapa kamu ya!!

No comments:

Post a Comment